Bitdefender lansează noua versiune a suitei de produse

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 30 septembrie 2015 138 afişări

Bitdefender lansează noua versiune a suitei de produse

Producătorul global de soluţii de securitate IT Bitdefender a lansat Bitdefender 2016, suita de soluţii destinată consumatorilor casnici, care aduce în prim-plan o tehnologie inovativă capabilă să ofere dublă protecţie datelor personale ale utilizatorilor împotriva temuţilor viruşi de tip ransomware.

Tehnologiile Anti-Ransomware dezvoltate de specialiştii în securitate ai Bitdefender permit ca cele mai sensibile date ale utilizatorilor să fie ferite în totalitate de criptarea de către viruşii de tip ransomware. Acest tip de ameninţare a făcut de 50 de ori mai multe victime la nivel mondial în ultimul an faţă de anul precedent prin blocarea dispozitivelor şi solicitarea de recompense.

Pentru a detecta şi bloca tipurile de viruşi ransomware, Bitdefender interzice aplicaţiilor de origine incertă să şteargă sau să modifice documente, imagini sau videoclipuri stocate în directoarele populare, precum My Documents, My Pictures sau My Videos. Dubla protecţie asigurată de Ransomware Behavioral Detection (RBD) analizează activitatea tuturor aplicaţiilor pentru a detecta comportamente similare clasei de viruşi ransomware şi pentru a bloca orice aplicaţie care încearcă să cripteze date de pe terminalul utilizatorului.

Progresele tehnologiilor Bitdefender în materie de inteligenţă artificială permit procesarea în milisecunde a unor cantităţi enorme de date venite de pe întreg mapamondul şi neutralizarea ameninţărilor înainte ca acestea să se răspândească. Noul Firewall oferă o performanţă îmbunătăţită în localizarea cu precizie a atacurilor, prin filtrarea întregului trafic de la şi către dispozitiv, inclusiv cel al reţelei Wi-Fi.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care livrează soluţii de securitate în peste 100 de ţări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bitdefender-lanseaza-noua-versiune-a-suitei-de-produse-14772344
14772344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.