Biografie: Francois Hollande, opusul lui Nicolas Sarkozy

Postat la 23 aprilie 2012 34 afişări

Francois Hollande poate fi considerat opusul lui Nicolas Sarkozy, el fiind, dincolo de divergenţele politice, un bărbat amabil şi care doreşte consensul, criticat însă pentru delicateţea, nehotărârea şi lipsa sa de experinţă.

El a străbătut ţara de aproximativ doi ani, perioadă în care a încercat să îşi schimbe imaginea. Un bărbat afabil, care se fereşte de conflict, el vrea să se prezinte ca fiind puternic, "tenace", principala sa calitate în opinia fostului ministru Michel Sapin. Hollande, în vârstă de 57 de ani, afirmă că va fi "persoana care poate schimba ţara", o veche democraţie pe care o consideră "maltratată" de exercitarea în mod brutal a puterii de către un "hiperpreşedinte" care întârzie să ofere un viitor tinerilor. Candidatul socialist vrea să fie un "preşedinte normal", iar în opinia sa preşedinţia reprezintă un simbol.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
sarkozy,
alegeri,
hollande,
prezidentiale
/actualitate/biografie-francois-hollande-opusul-lui-nicolas-sarkozy-9560973
9560973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.