Binanţul ANAF, la o lună după demarerea operaţiunii Tomis: 61 de acţiuni contravenţionale

Postat la 25 februarie 2019 153 afişări

Principalele categorii de bunuri confiscate, între 25 ianuarie şi 25 februarie, sunt îmbrăcăminte, încălţăminte şi materiale textile, potrivit unui comunicat de presă transmis luni de ANAF.

Binanţul ANAF, la o lună după demarerea operaţiunii Tomis: 61 de acţiuni contravenţionale

Deşi numărul operaţiunilor vamale în portul Constanţa a scăzut cu 43%, se constată o dublare a bazelor de impozitare din punct de vedere valoric, în luna de referinţă.

 

În scopul intensificării activităţii de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale şi fraudelor vamale, Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, cu sprijinul Direcţiei Generale a Vămilor, desfăşoară acţiuni de monitorizare şi control care vizează operaţiunile de import şi achiziţii intracomunitare efectuate prin portul Constanţa, atât prin Biroul Vamal Constanţa Nord, cât şi prin Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea, acţiune denumită generic „Tomis”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
actiuni,
operatiune,
bunuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.