Bette Midler a lansat o campanie-parodie ce vizează plantarea unui copac pe Lună - VIDEO

Autor: Florin Badescu Postat la 07 noiembrie 2014 35 afişări

Actriţa şi cântăreaţa americană Bette Midler, cunoscută şi pentru implicarea ei în diverse cauze ecologiste, a lansat o campanie-parodie ce vizează plantarea primului copac pe Lună, informează contactmusic.com.

Vedeta americană, aflată în prezent într-un turneu de promovare a celui mai recent album ai ei, "It's The Girls", a înregistrat un material video pentru site-ul de parodie FunnyorDie.com, în care îşi invită fanii să facă donaţii pentru a sprijini noua ei iniţiativă, prin intermediul platformei de crowdfunding Kickstarter.com.

Bette Midler afirmă, în glumă, că ar avea nevoie de 174 de milioane de dolari pentru a finanţa programul de instruire a astronauţilor şi trimiterea lor pe Lună, explicând cu această ocazie natura unor "costuri ascunse", ce ar consta în cheltuielile ocazionate de iluminatul electric, coafura şi machiajul astronauţilor şi "toate acele lucruri care sunt dragi oamenilor de la NASA".

Continuând să glumească, vedeta americană a spus că are şi câteva "cadouri" pentru fanii care vor face donaţii, promiţându-le că va "grava" numele lor în scoarţa copacului şi că îi va trimite apoi pe aceştia pe Lună.

"Dacă nu ajung pe Lună, îi voi căuta pe Uranus", a adăugat Bette Midler în încheierea mesajului.

Într-o carieră de peste patru decenii, albumele artistei americane s-au vândut în peste 30 de milioane de copii. Bette Midler a jucat şi în câteva filme de succes, precum "Rose/ The Rose" (1979), "Noroc criminal/ Ruthless People" (1986), "Prietenele/ Beaches" (1988) şi "Turnee cu peripeţii/ For The Boys" (1991). Artista a fost nominalizată de două ori la premiile Oscar şi a câştigat patru premii Grammy, patru Globuri de Aur, trei premii Emmy şi un premiu Tony.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BETE MIDLER,
PARODIE,
LUNĂ
/actualitate/bette-midler-a-lansat-o-campanie-parodie-ce-vizeaza-plantarea-unui-copac-pe-luna-video-13508291
13508291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.