Berlusconi face ravagii cu noua sa iubită mai tânără cu 49 de ani

Autor: Ioana Matei Postat la 17 decembrie 2012 51 afişări

Fostul prim ministru italian Silvio Berslusconi nu se dezminte şi îşi alege o logodnică cu 49 de ani mai tânără, potrivit dailymail.co.uk.. Cea de-a treia soţie a lui Berlusconi va fi Francesca Pascale, o fostă prezentatoare TV,“frumoasă atât pe interior cât şi pe exterior”, potrivit declaraţiilor lui Berlusconi la unul dintre posturile lui TV.

Tânăra a apărut în numeroase ipostaze alături de Berlusconi după ce acesta a anunţat că va participa la alegerile generale din februarie. Politicianul a confirmat zvonurile într-un interviu prezentat la una dintre posturile sale, în contextul în care este căsătorit în continuare cu cea de-a doua lui soţie, Veronica Lario.

Tânăra de 27 de ani, despre care Berlusconi a spus că este 'o bună prietenă a fiicei mele, Marina' l-a susţinut în multiple cazuri pe Berlusconi şi a spus că admiră ideile împărtăşite de el în interviuri.

În interviu, Berlusconi a explicat şi de ce va candida din nou pentru rolul de prim ministru, la doar un an după ce a fost dat afară din aceasta funcţie : « Suntem în aceeaşi situaţie din 1994 - dacă nu voi candida, va câştiga stânga. Nu putem să ne supunem unui asemenea risc."

Analiştii văd puţin probabilă şansa ca Berslusconi să câştige, partidul lui obţinând în sondaje 20% din voturi, favoritul fiind liderul democrat de stânga Pier Luigi Bersani.

Apariţia lui Berlusconi la showul în care şi-a anunţat logodna a stârnit o furtună de proteste în mediul online, majoritatea exprimând nemulţumirea faţă de "un exemplu evident şi concret de conflict de interese".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Berlusconi,
casatorie,
sotie,
nunta
/actualitate/berlusconi-face-ravagii-cu-noua-sa-iubita-mai-tanara-cu-49-de-ani-10396869
10396869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.