Berlusconi este asteptat luni la Bucuresti, pentru discutii cu Boc si reuniune interguvernamentala

Postat la 25 mai 2011 9 afişări

Prim-ministrul italian, Silvio Berlusconi, este asteptat sa vina la Bucuresti la inceputul saptamanii viitoare, pentru discutii cu premierul Emil Boc si o reuniune interguvernamentala romano-italiana la care vor participa ministri din cele doua guverne, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

"Vizita premierului Berlusconi in Romania este programata pentru doua zile, luni si marti" , au aratat sursele citate. Bogdan Aurescu si Alfredo Mantica, secretari de stat in ministerele de Externe roman si italian, au anuntat in ianuarie ca o noua sedinta de guvern romano-italiana va avea loc la Bucuresti, la inceputul lunii mai. O astfel de reuniune a fost organizata la Roma in octombrie 2008 si condusa de Berlusconi impreuna cu premierul Tariceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berlusconi,
vizita,
boc,
intalnire,
italia
/actualitate/berlusconi-este-asteptat-luni-la-bucuresti-pentru-discutii-cu-boc-si-reuniune-interguvernamentala-8283103
8283103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.