Berceanu: PD-L ia in calcul un guvern minoritar

Postat la 29 septembrie 2009 21 afişări

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, marti, la sediul central al PDL, ca, daca PSD va decide sa plece de la guvernare, vor fi numiti interimari la portofoliile detinute de PSD dintre actualii ministri PDL, astfel incat nu va fi nevoie de un vot in Parlament decat dupa alegeri.

Intrebat daca, in contextul in care PSD va decide plecarea de la guvernare, PDL are in plan guvernarea minoritara, Berceanu a spus ca un guvern minoritar se afla in calculele partidului.

"Nici nu cred ca e timpul acum, ma refer la perioada aceasta pana la alegeri, sa fie foarte multe lucruri sau alte schimbari. O sa fie un guvern minoritar pana imediat dupa alegerile prezidenţiale, dupa care oricum se vor limpezi apele. E pacat ca inca doua luni iarasi mai pierdem niste oportunitati sau tempouri în Guvern", a spus Berceanu.

Cititi declaratia completa a ministrului Radu Berceanu pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Berceanu,
guvern minoritar,
PSD,
PD-L,
remaniere
/actualitate/berceanu-pd-l-ia-in-calcul-un-guvern-minoritar-4944827
4944827
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.