Bercea Mondial le-a spus magistratilor ca nu el si-a injughiat nepotul si ca totul este o razbunare

Postat la 23 februarie 2011 7 afişări

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, cercetat pentru tentativa la omor calificat dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a afirmat, miercuri, la Curtea de Apel Craiova, care judeca recursul acestuia, ca este nevinovat si ca nu el l-a injunghiat pe tanar, spunand ca totul este o razbunare.

Judecarea recursului formulat de Sandu Anghel impotriva masurii de arestare preventiva dispusa de Tribunalul Olt a inceput cu o intarziere de 15 minute, amanarea fiind solicitata de procurorul de sedinta pentru a studia mai multe cereri depuse de cei sase avocati care l-au reprezentat in instanta pe Bercea Mondial. In fata completului de judecata, Sandu Anghel a sustinut ca este nevinovat si ca el nu era de fata in momentul in care a fost injunghiat nepotul sau, Ionut Anghel, zis Mercedes. "Eu am ajuns acolo dupa zece minute, dupa ce am aflat de la niste nepoti al caror nume nu mi-l aduc aminte. Le stiu numele in tiganeste. Pe cuvant ca nu l-am taiat eu pe nepotul meu. Cum as putea sa fac asta, pentru ca l-am crescut in casa mea?!", a afirmat Sandu Anghel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Basescu,
Bercea,
lege,
proces,
razbunare
/actualitate/bercea-mondial-le-a-spus-magistratilor-ca-nu-el-si-a-injughiat-nepotul-si-ca-totul-este-o-razbunare-8006346
8006346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.