Belgienii de la Amplexor: Am venit în România pentru că găsim mai mulţi studenţi la IT

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 01 februarie 2013 48 afişări

Furnizorul belgian de soluţii de enterprise content management Amplexor România, cu clienţi precum Comisia Europeană sau Loteria Naţională belgiană, a deschis un birou în Cluj-Napoca, unde intenţionează să angajeze în jur de 15 oameni până la finalul anului. B

Furnizorul belgian de soluţii de enterprise content management Amplexor România, cu clienţi precum Comisia Europeană sau Loteria Naţională belgiană, a deschis un birou în Cluj-Napoca, unde intenţionează să angajeze în jur de 15 oameni până la finalul anului. Biroul belgienilor din Cluj a devenit funcţional începând din această lună, conform conducerii companiei Amplexor România. Toţi angajaţii biroului Amplexor din Cluj vor urma un stagiu de training în cadrul companiei-mamă, din Belgia, unde se vor familiariza cu modul de lucru şi cu practicile în domeniul Drupal. "Planul este ca filiala Amplexor din Cluj să ajungă la 10-15 angajaţi până la finalul acestui an. Vrem să dezvoltăm divizia din România pentru a oferi suport eficient activităţilor Amplexor Belgia", a declarat Ovidiu Negrean, country manager Amplexor România. "Găsirea de suficiente persoane potrivite pentru a umple poziţiile deschise este o problemă comună în sectorul IT belgian. Amplexor nu a rămas neafectată de această problemă, astfel că este greu să recrutăm suficient pentru a susţine creşterea. În România sunt mult mai mulţi studenţi specializaţi în IT decât în Belgia", a declarat Eric Pieters, CEO al Amplexor.

Toate stirile pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/belgienii-de-la-amplexor-am-venit-in-romania-pentru-ca-gasim-mai-multi-studenti-la-it-10537366
10537366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.