BCR ia prizonieri cumpărătorii de pachete de cont curent: renunţarea la contract mai devreme de un an costă 50 de lei

Postat la 21 decembrie 2012 33 afişări

Păstrarea unui cont curent în lei deschis la BCR după 6 octombrie 2012 costă din această lună 4,5 lei, în creştere cu 1 leu faţă de tariful lunar aplicat pentru conturile vechi. BCR devine astfel una dintre cele mai scumpe bănci mari pentru acest produs pe care orice client trebuie să-l cumpere dacă vrea să facă banking.

Noul tarif ar trebui să stimuleze clientela să se orienteze spre noile pachete de cont curent cu diferite tranzacţii incluse. Aceeaşi politică este urmată de mai mulţi ani de UniCredit, care taxează cu nu mai puţin de 7,5% lei/lună deţinerea unui cont curent. BRD şi-a indexat toate comisioanele la cursul leu/euro şi taxează administrarea contului curent cu 0,8 euro/lună (echivalent în lei), circa 3,6 lei. Raiffeisen cere pentru administrarea contului curent standard 2,5 lei pe lună, la fel şi banca de stat CEC Bank, în timp ce Bancpost aplică o taxă de 3,5 lei/lună.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
contracte,
bcr,
cont curent
/actualitate/bcr-ia-prizonieri-cumparatorii-de-pachete-de-cont-curent-renuntarea-la-contract-mai-devreme-de-un-an-costa-50-de-lei-10407263
10407263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.