BBC: 120 de clienţi români au părăsit un restaurant din Spania fară să plătească. „Totul s-a întâmplat în mai puţin de un minut"

Postat la 03 martie 2017 608 afişări

Mai mult de 120 de clienţi români au plecat de la un restaurant din Spania fară să plătească consumaţia, potrivit BBC. Aceştia au participat la un botez în restaurantul El Carmen, din oraşul spaniol Bembibre.

BBC: 120 de clienţi români au părăsit un restaurant din Spania fară să plătească. „Totul s-a întâmplat în mai puţin de un minut"

„Totul s-a întâmplat în mai puţin de un minut. A fost ceva plănuit, au plecat în goană“, a declarat Antonio Rodriguez, proprietarul localului. Datoria este de 2.000 de euro. Ei au plătit înainte de botez garanţia de 900 de euro.

 

Rodriguez a făcut o plângere la poliţie, dar spune că nu se aşteaptă să-i fie plătită datoria. 

 

Mesenii au consumat aperitive, un fel principal şi 30 de sticle de băutură.

 

Rodriguez a mai adăugat că în 35 de ani de muncă în restaurante nu a văzut ceva asemănător.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.