Bayern Munchen reduce salariile jucătorilor nevaccinaţi şi aflaţi în carantină

Postat la 22 noiembrie 2021 36 afişări

Bayern Munchen reduce salariile jucătorilor nevaccinaţi şi aflaţi în carantină

Bayern Munchen reduce salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi plasaţi în carantină.

Joshua Kimmich a fost anunţat de club că i se va tăia salariul.

Potrivit presei germane, alţi patru jucători sunt nevaccinaţi: Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance.

Unul dintre jucătorii afectaţi de decizia de a reduce salariile este vedeta Joshua Kimmich, care a ratat meciul cu Augsburg fiind plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate. Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Potrivit Bild, oficialii lui Bayern i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jucatori,
salarii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.