Bătrâna care a fost concediată pentru că nu ştia să folosească computerul

Postat la 12 iulie 2015 607 afişări

Bătrâna care a fost concediată pentru că nu ştia să folosească computerul

Pentru că nu era obişnuită cu tehnologia, Jane Brooks, de 75 de ani, a fost demisă de la locul unde a făcut voluntariat în ultimii 29 de ani, arată un articol publicat pe dailymail.com. „Le-am spus că sunt dispusă să fac orice altceva, cum ar fi să spăl diverse lucruri de care era nevoie în centru, dar nu mă simt în stare să folosesc tehnologia. Nici măcar nu am telefon mobil.” spune bătrâna.

La câteva zile după propunerea sa, femeii i-a fost trimisă o scrisoare de demitere, semnată de departamentul de resurse umane, prin care i se mulţumea pentru activitatea depusă în ultimele trei decenii, dar specificând faptul că organizaţia nu mai are nevoie de serviciile ei.

Jane Brooks s-a implicat în activităţie centrului de caritate, Dove House Hospice din Cottingham, Hull încă de la fondarea acestuia, din anii 80. Ea a declarat că se simte nedreptăţită de decizia conducerii organizaţiei la construirea căreia a contribuit împreună cu soţul său.

Celorlalţi voluntari contrariaţi de respectiva decizie, care au susţinut-o pe doamna Brooks, li s-a acordat o pauză de la activitatea lor pentru următoarele şase luni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/batrana-care-a-fost-concediata-pentru-ca-nu-stia-sa-foloseasca-computerul-14574714
14574714
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.