Batalia gadgeturilor inteligente. Ce modele vin pe piata si cine le scoate

Postat la 24 august 2010 21 afişări

Vanzarile mondiale de telefoane mobile multifunctionale, asa-numitele smartphone-uri, au sarit de 50% in al doilea trimestru, ajungand la 63 de milioane de bucati, potrivit unui studiu IDC

IPhone, lansat in 2007, a devenit un standard pentru industria "telefoanelor inteligente", toti marii producatori incepand rapid sa se orienteze si sa se raporteze la modelul Apple.E si cazul sud-coreenilor de la LG, producator care a anuntat o scadere a profitului cu 33% in al doilea trimestru. Pentru a se redresa, gigantul s-a concentrat asupra Androidului de la Google, scrie Le Figaro.fr.

Pe scurt, producatorul de electronice, care a scos in premiera mobilul cu ecran tactil, modelul Prada, inainte de lansarea iPhone-ului, a anuntat ca reintra in joc pentru dominatia pietei telefoanelor inteligente. Astfel, potrivit vicepresedintelui de marketing pe telefonie mobila LG, Chang Ma, pana la sfarsitul anului, pentru a-si concura principalul rival, compania va scoate pe piata 10 smartphone-uri, potrivit unei declaratii acordate Wall Street Journal.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
batalie,
gadgeturi,
telefoane
/actualitate/batalia-gadgeturilor-inteligente-ce-modele-vin-pe-piata-si-cine-le-scoate-7036990
7036990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.