Băsescu se află la Varşovia, pentru o conferinţă privind situaţia din Europa Centrală şi de Est

Autor: Departamentul Politic Postat la 16 mai 2015 54 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu se află la Varşovia (Polonia), în perioada 15-17 mai, unde participă la o conferinţă privind situaţia politică şi economică în Europa Centrală şi de Est, la care este prezent şi Andrzej Duda, candidatul partidului Lege şi Dreptate la postul de preşedinte al Poloniei.

Echipa de comunicare a lui Traian Băsescu precizează, într-un comunicat, că acesta a dat astfel curs invitaţiei think-tankului polonez Sobieski Institute şi partidului de centru-dreapta Lege şi Dreptate, condus de fostul prim-ministru Jarosław Kaczyński.

Conservatorul Andrzej Duda a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din Polonia, desfăşurat duminică, cu 34,76% din voturi şi îl va înfrunta în al doilea tur pe preşedintele în exerciţiu Bronislaw Komorowski, votat de 33,77% din alegători.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
POLONIA,
/actualitate/basescu-se-afla-la-varsovia-pentru-o-conferinta-privind-situatia-din-europa-centrala-si-de-est-14275214
14275214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.