Băsescu: Românii au o ostilitate faţă de mine. Obligaţia mea este să merg în campanie să le explic

Postat la 12 iulie 2012 6 afişări

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, miercuri, că este conştient de ostilitatea pe care i-o poartă mulţi dintre români, însă el are obligaţia să meargă în campania electorală şi să le spună adevărul despre politicienii "necinstiţi" ai USL.

"Ostilitate există, o ştiu nu de acum, dar obligaţia mea este să explic. Sunt convins că românii nu sunt ostili adevărului, dar sunt ostili politicienilor necinstiţi", a spus Băsescu, în conferinţa de presă susţinută miercuri seară în curtea sediului său de campanie de pe strada Comăniţa. Totodată, el şi-a exprimat speranţa că următoarele declaraţii de presă le va susţine "fără trimişii domnului Voiculescu". "Voi avea declaraţii de presă frecvente şi, sper, fără trimişii domnului Voiculescu", a spus Băsescu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
referendum,
campanie electorala,
basescu
/actualitate/basescu-romanii-au-o-ostilitate-fata-de-mine-obligatia-mea-este-sa-merg-in-campanie-sa-le-explic-9848491
9848491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.