Băsescu respinge OUG prin care Birourile Permanente ale Parlamentului pot numi directori interimari la SRR şi SRTV

Postat la 12 mai 2014 35 afişări

Preşedintele Traian Băsescu cere reexaminarea legii privind aprobarea OUG prin care preşedinţii interimari ai SRR şi SRTV pot fi numiţi şi de Birourile Permanente ale Parlamentului dacă plenul nu are cvorum, el criticând faptul că nu se specifică numărul maxim de interimate care se pot vota astfel.

Băsescu respinge OUG prin care Birourile Permanente ale Parlamentului pot numi directori interimari la SRR şi SRTV

 Preşedintele Traian Băsescu a trimis preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 110/2013 pentru completarea Legii 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.

Şeful statului menţioneză că legea are ca obiect aprobarea OUG a Guvernului 110/2013 pentru completarea Legii 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-respinge-oug-prin-care-birourile-permanente-ale-parlamentului-pot-numi-directori-interimari-la-srr-si-srtv-12620831
12620831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.