Băsescu: Renault - una dintre cele mai stabile investiţii străine din România. Relocarea este exclusă

Postat la 14 decembrie 2011 13 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că Renault este una dentre cele mai stabile investiţii străine făcute în România, el precizând că relocarea producţiei în Maroc, pe viitor, este exclusă.

Solicitat să precizeze ce efect ar avea asupra economiei româneşti o posibilă relocare a producţiei Dacia în Maroc pe viitor, Băsescu a spus: "Este exclus să se întâmple asta". "Ştim de cinci ani că Renault va construi o uzină în care să producă Dacia Logan şi altele tipuri de maşini în Maroc. Ştim că s-au dezvoltat capacităţile de producţie - motoare, cutii de viteze - aici ca să poată fi alimentată şi acea uzină. Deci, nu există acea posibiltate", a spus şeful statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
dacia,
renault,
basescu
/actualitate/basescu-renault-una-dintre-cele-mai-stabile-investitii-straine-din-romania-relocarea-este-exclusa-9059669
9059669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.