Băsescu: Radu Vasile a marcat epoca lui, dar şi ce a urmat după el, prin curajul de a spune "Da"

Postat la 03 iulie 2013 49 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că Radu Vasile a fost un premier bun, într-o perioadă foarte dificilă, când România îşi punea problema dacă intră în încetare de plăţi, care a găsit resurse şi inteligenţa să spună "da" unor programe care sunt implementate şi acum.

Băsescu: Radu Vasile a marcat epoca lui, dar şi ce a urmat după el, prin curajul de a spune "Da"

 "Exprim regretul meu profund pentru trecerea în nefiinţă a lui Radu Vasile. A fost un prim ministru într-o perioadă extrem de dificilă, când ne puneam problema dacă România intră în încetare de plăţi sau nu. Cu toate acestea, el a găsit resurse şi inteligenţa să spună da unor programe care şi astăzi sunt implementate sau în curs de implementare", a afirmat Băsescu, care a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Radu Vasile.

Şeful statului a spus că unul dintre programele aprobate de fostul premier a vizat reabilitarea tuturor drumurilor naţionale.

"Azi, chiar dacă vrem cu toţii autostrăzi, toţi trebuie să ştim că fără aprobarea lui Radu Vasile drumurile naţionale ar fi rămas cum erau înainte de revoluţie", a declarat Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-radu-vasile-a-marcat-epoca-lui-dar-si-ce-a-urmat-dupa-el-prin-curajul-de-a-spune-da-11074893
11074893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.