Băsescu: Ponta şi Antonescu au ştiut de modificarea Codului Penal, aranjamentul s-a făcut luni. Ponta, Antonescu şi Zgonea ar trebui să demisioneze. REACŢIA premierului

Postat la 13 decembrie 2013 60 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că aranjamentul între Victor Ponta şi Crin Antonescu pe legea amnistiei şi graţierii şi pe Codul Penal s-a făcut luni, iar această modificare a Codului Penal dă liber la corupţie. Preşedintele a declarat că aceia care "au patronat" atacul de marţi la statul de drept, respectiv Victor Ponta, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, ar trebui să demisioneze.

Băsescu: Ponta şi Antonescu au ştiut de modificarea Codului Penal, aranjamentul s-a făcut luni. Ponta, Antonescu şi Zgonea ar trebui să demisioneze. REACŢIA premierului

 Declaraţiile preşedintelui la B1 TV:

    Înainte de alegeri făceam apeli la români să nu îi voteze pe cei care au dosare penale. Dispreţul a fost total, dar românii văd acum ce înseamnă să îi votezi pe cei care îţi dau o găleată sau o pufoaică sau pe cei care au dosare penale.

    România nu este o ţară fără anticorpi. Intervenţia puterilor externe i-a făcut să dea înapoi mai repede. Altfel, cu capacitatea de a minţi a lui Ponta, Antonescu, Zgonea, Voiculescu ne-ar fi fost mult mai greu să ajungă mesajul la populaţie.

    Aranjamentul între Ponta şi Antonescu pe legea amnistiei şi pe Codul Penal s-a făcut luni. Amândoi au ştiut foarte bine. Astăzi vă pot confirma că s-au înţeles ca în timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi să treacă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-ponta-si-antonescu-au-stiut-de-modificarea-codului-penal-aranjamentul-s-a-facut-luni-ponta-antonescu-si-zgonea-ar-trebui-sa-demisioneze-reactia-premierului-11765156
11765156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.