Basescu pierde procesul cu Mugurel Surupaceanu, pentru acuzatiile aduse de acesta Presedintiei

Postat la 30 mai 2011 14 afişări

Presedintele Traian Basescu a pierdut procesul de la Judecatoria Sectorului 5 in care l-a dat in judecata pe deputatul PSD Mugurel Surupaceanu, pentru acuzatiile aduse de acesta Presedintiei in legatura cu favorizarea consumului de droguri usoare.

Mugurel Surupaceanu a declarat ca decizia de luni "este un semnal foarte bun" pe care il apreciaza ca atare."Sper din tot sufletul ca azi este inceputul unei lupte impotriva drogurilor", a mai spus Surupaceanu.

Basescu l-a chemat in judecata pe Surupaceanu pentru afirmatiile pe care acesta le-a facut in legatura cu un raport intocmit de o comisie numita de Administratia Prezidentiala in care apareau referiri la dezincriminarea consumului de droguri usoare.

La termenul din 18 mai, s-au prezentat atat Traian Basescu, cat si Mugurel Surupaceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mugurel Surupaceanu,
presedentie,
Basescu
/actualitate/basescu-pierde-procesul-cu-mugurel-surupaceanu-pentru-acuzatiile-aduse-de-acesta-presedintiei-8296559
8296559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.