Basescu, despre afirmatiile privindu-l pe Regele Mihai: Nu am ce retracta. Un sef de stat nu-si abandoneaza poporul

Postat la 30 iunie 2011 13 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la 10 TV, ca nu retracteaza ce a spus legat de Regele Mihai, el explicandu-si pozitia printr-o paralela intre un sef de stat si un comandant de nava si mentionand ca acestea sunt "meserii" in care nu se abandoneaza echipajul.

Declaratiile presedintelui la postul 10TV:

► Le spun tinerilor ca daca nu vin la vot, vor hotari altii pentru ei.

► Nu m-am gandit la a incepe o cariera in televiziune, dar as veni cu placere la emisiuni dupa ce nu voi mai avea treaba cu politica.

► Mie imi pare rau ca a plecat Lucescu Jr. de la nationala. Am sustinut foarte mult ca meciul lui Bute sa se organizeze aici dar nu cred ca o sa ma duc.

► Sunt mai sanatos decat va imaginati. Eu eram mult mai neglijent cu sportul, dar acum foarte rar mi se intampla sa am vreo zi in care sa nu fiu o jumatate de ora la bazin.

► Politicianul care m-a dezamagit cel mai mult din PDL este Cezar Preda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
regele mihai,
declaratii,
atac,
monarhie
/actualitate/basescu-despre-afirmatiile-privindu-l-pe-regele-mihai-nu-am-ce-retracta-un-sef-de-stat-nu-si-abandoneaza-poporul-8414503
8414503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.