Basescu, despre acuzatiile lui SOV: "Un inculpat nu poate fi confruntat cu un sef de stat"

Postat la 17 septembrie 2010 12 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la Bruxelles, raspunzand unei intrebari referitoare la acuzatiile lui Sorin Ovidiu Vantu, ca este o greseala sa se creada ca "un inculpat poate fi confruntat cu un sef de stat".

"Daca dumnevoastra credeti ca un inculpat poate fi confruntat cu un sef de stat, cred ca faceti o greseala", a spus Basescu, potrivit unei inregistrari de la conferinta de presa sustinuta de Basescu la Bruxelles, dupa Consiliul European, difuzata de Antena 3. "Intrebati-l pe el daca are vreo proba daca spuneti ca a facut nu stiu ce afirmatii. Nu ma intrebati pe mine ce vorbeste un inculpat", a adaugat seful statului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Vintu,
eliberare,
reactii,
Basescu,
arest
/actualitate/basescu-despre-acuzatiile-lui-sov-un-inculpat-nu-poate-fi-confruntat-cu-un-sef-de-stat-7273435
7273435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.