Băsescu: Dacă se respectă angajamentele publice, viitorul prim-ministru este Cătălin Predoiu

Autor: Departamentul Corespondenti Postat la 04 noiembrie 2015 66 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că, "dacă se respectă angajamentele publice, viitorul prim-ministru este Cătălin Predoiu", adăugând că nu crede că se poate face "o ţintă anticorupţie" din Predoiu, fost ministru al Justiţiei.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Digi24, că schimbarea clasei politice se poate face la alegerile legislative din 2016.

"Până atunci însă va trebui pus un guvern, care va trebui să răspundă exigenţelor de corectitudine pe care le cere populaţia, lucru care mie nu mi-a reuşit întotdeauna, poate îi reuşeşte domnului Iohannis, orice nou preşedinte poate veni cu soluţii mai bune şi cred că, dacă se respectă angajamentele publice, viitorul prim-ministru este Cătălin Predoiu", a afirmat Traian Băsescu.

El a adăugat că nu crede că se poate face "o ţintă anticorupţie" din Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei.

"N-aş putea spune că e perfect, deşi nu văd unde poate fi agăţat în mod serios Cătălin Predoiu din acest punct de vedere", a adăugat Băsescu.

Anterior, fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat, pe Facebook, demisia lui Victor Ponta din funcţia de premier, spunând că "a făcut ce trebuia să facă".

"Victor Ponta a făcut ce trebuia să facă. Mulţumesc!", a comentat Traian Băsescu, a cărui zi de naştere este miercuri, împlinind 64 de ani.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că îşi depune mandatul şi că speră că demisia Guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă, adăugând că este nevoie de soluţii raţionale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
PREMIER,
PREDOIU
/actualitate/basescu-daca-se-respecta-angajamentele-publice-viitorul-prim-ministru-este-catalin-predoiu-14873720
14873720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.