Basescu a promulgat legea pentru alegerea primarilor intr-un tur de scrutin

Postat la 22 iunie 2011 17 afişări

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a promulgat, miercuri, Legea privind alegerea primarilor intr-un tur de scrutin, desi a avut "unele semne de intrebare", dar ca toate partidele, inclusiv USL, au cerut promulgarea acestei legi.

"Astazi am promulgat si legea printr-un singur tur al alegerii primarilor. Pot sa va spun ca am avut niste semne de intrebare", a declarat Traian Basescu.

El a mai sustinut ca toate partidele au cerut promulgarea legii.

"Pana la urma este problema lor. Inclusiv USL, ieri (marti - n.r.), in una din solicitarile din adresa pe care mi-au dat-o, dincolo de hazlia propunere cu alegerile anticipate, hilara, una era alegerile locale pe noua lege", a precizat seful statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
lege,
primari
/actualitate/basescu-a-promulgat-legea-pentru-alegerea-primarilor-intr-un-tur-de-scrutin-8372119
8372119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.