Barna, mesaj de susţinere pentru Kovesi: Laura Codruţa Kovesi este un om cu o misiune - dreptatea

Postat la 19 septembrie 2019 34 afişări

Dan Barna a transmis, joi, un mesaj de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi la funcţia procuror şef european anunţând susţinerea din partea USR şi PLUS. Liderul USR a mai spus că USR va acţiona în continuare în Parlament pentru ca "iniţiativa #fărăpenali să ajungă în Constituţie"

Barna, mesaj de susţinere pentru Kovesi: Laura Codruţa Kovesi este un om cu o misiune - dreptatea

"În urmă cu un an şi după hărţuieli necontenite, Liviu Dragnea îşi impunea voinţa şi reuşea să o îndepărteze pe Laura Codruţa Kovesi de la DNA. Atunci când preşedintele Iohannis a semnat decretul de revocare eram în timpul campaniei de strângere de semnături pentru iniţiativa #farapenali. A fost unul dintre momentele care ne-au întârit hotârârea să nu dăm înapoi niciun milimetru. “Corupţia poate fi înfrântă”, a spus atunci doamna Kovesi. Ea a spus-o de la DNA, noi am spus-o din stradă. Aşa am ajuns un milion semnături pentru #farapenali", a transmis Dan Barna, joi, într-o postare publicată pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laura kovesi,
sustinere,
barna,
mesaj,
dreptate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.