Bărbatul acuzat de laşitate pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului. ''A ales o viaţă umilitoare în detrimentul unei morţi onorabile''

Postat la 23 februarie 2017 8957 afişări

Pentru fapta sa, Hosono a trăit un adevărat coşmar.

Bărbatul acuzat de laşitate pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului. ''A ales o viaţă umilitoare în detrimentul unei morţi onorabile''

În 1910, Masabumi Hosono a fost trimis din partea Ministerul japonez al Transporturilor pentru a studia sistemul feroviar din Imperiul Ţarist. La doi ani după ce şi-a finalizat misiunea, oficialul a trebuit să se întoarcă acasă, iar pentru acest lucru a ales să se îmbarce pe RMS Titanic. Spre nenorocul său, în data de 14 aprilie, la ora locală 23:40, nava la bordul căreia se afla a lovit un iceberg şi a început să se scufunde.

În momentul în care vaporul intrase în coliziune cu colosul de gheaţă, Hosono dormea.

Vezi aici cum a ajuns să fie acuzat de laşitate pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului. ''A ales o viaţă umilitoare în detrimentul unei morţi onorabile''!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.