Barack Obama se declara pregatit sa coopereze cu republicanii

Postat la 05 noiembrie 2010 11 afişări

Presedintele american Barack Obama s-a declarat pregatit sa coopereze cu republicanii, adaugand ca intelege nemultumirea alegatorilor, in urma infrangerii suferite de democrati la alegerile legislative din SUA.

"I-am spus lui John Boehner (viitorul lider al majoritatii in Camera Reprezentantilor) si lui Mitch McConnell (liderul minoritatii din Senat) ca sunt pregatit sa cooperez cu ei", a afirmat Obama in prima sa conferinta de presa de dupa scrutinul de marti.

"Nu le recomand viitorilor presedinti sa ia o bataie ca aceasta pe care am luat-o eu aseara. Sunt sigur ca exista cai mai usoare de a invata lectia", a mai spus presedintele. Acesta a precizat ca intelege "nemultumirea profunda" a alegatorilor fata de ritmul redresarii economice. "Ei vor ca piata muncii sa se refaca mai repede, vor o putere de cumparare mai mare si vor ca si copiii lor sa aiba aceleasi posibilitati pe care ei le-au avut", a declarat presedintele.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Obama,
SUA,
esec,
alegeri,
republicani,
democrati
/actualitate/barack-obama-se-declara-pregatit-sa-coopereze-cu-republicanii-7692955
7692955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.