Barack Obama, încrezător în şansele sale de a fi ales preşedinte SUA pentru a doua oară

Postat la 04 ianuarie 2012 15 afişări

Barack Obama s-a arătat încrezător marţi seara într-o teleconferinţă cu democraţii reuniţi în Iowa (centru) în timp ce adversarii săi republicani votează pentru prima etapă a procesului de selecţionare a unui candidat republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

"Într-un fel, chiar sunt mai optimist acum decât am fost când am candidat pentru prima dată", a declarat Obama, candidat la un al doilea mandat la conducerea Statelor Unite, în cadrul conversaţiei transmise de la Washington prin conexiune video. "În 2012, va fi vorba de a le reaminti americanilor cât de departe am ajuns", a adăugat Obama. Candidaţii republicani la Casa Albă îl acuză că a eşuat, mai ales în plan economic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
alegeri,
prezidentiale
/actualitate/barack-obama-increzator-in-sansele-sale-de-a-fi-ales-presedinte-sua-pentru-a-doua-oara-9124287
9124287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.