BAE isi cumpara concurentul American

Postat la 14 martie 2006 4 afişări

Producatorul de tehnica militara BAE Systems, cea mai mare companie de profil din Europa, investeste 4 miliarde de dolari pentru un scop nobil: cumpararea rivalului sau american United Defense Industries (UDI), tranzactie care ii va asigura extinderea prezentei in sectorul sistemelor de aparare terestre.

Producatorul de tehnica militara BAE Systems, cea mai mare companie de profil din Europa, investeste 4 miliarde de dolari pentru un scop nobil: cumpararea rivalului sau american United Defense Industries (UDI), tranzactie care ii va asigura extinderea prezentei in sectorul sistemelor de aparare terestre. UDI produce vehicule de lupta, sisteme de artilerie, baterii navale, lansatoare de rachete si munitie de precizie, avand drept principali clienti Departamentul de Aparare al SUA si alte guverne. UDI are venituri de 2,3 miliarde de dolari. BAE are venituri de 15 miliarde de dolari si detine 20% din Airbus, cel mai mare competitor european al Boeing.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/bae-isi-cumpara-concurentul-american-2510546
2510546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.