Avertizare de cod portocaliu: vant, vijelie si ploi torentiale in sudul tarii pana la ora 22,30

Postat la 17 iulie 2011 16 afişări

Administratia Nationala pentru Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu, cu efect imediat, pentru Bucuresti si judetele din sudul tarii, unde duminica seara se vor semnala vant cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina, averse cu caracter torential.

Aceleasi fenomene se vor semnala pana la ora 22 in estul judetului Giurgiu, municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, judetele Dambovita si Prahova, respectiv pana la ora 22,30 in judetele Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila.

Agentia MEDIAFAX a transmis ca peste 30 de copaci s-au prabusit in Capitala din cauza furtunii de duminica seara, intr-una din situatii fiind loviti doi copii in Parcul Herastrau, iar numarul incidentelor este in crestere. O persoana a fost electrocutata in timp ce se afla pe acoperisul unui imobil din Calea 13 Septembrie din Bucuresti si a intrat in stop cardio-respirator. Ulterior, in ciuda eforturilor echipelor de urgenta care au intervenit la fata locului, victima a decedat.

Tot pentru duminica, ANM a emis avertizari asemanatoare valabile pentru judetele Giurgiu (pana la ora 20), respectiv Brasov si Covasna (pana la ora 20,30).

Avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioada de maxim 3 ore.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-de-cod-portocaliu-vant-vijelie-si-ploi-torentiale-in-sudul-tarii-pana-la-ora-22-30-8502514
8502514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.