Avertismentul WhatsApp: Cinci schimbări uriaşe care vor apărea în aplicaţia folosită de miliarde de oameni

Postat la 18 ianuarie 2023 806 afişări

Avertismentul WhatsApp: Cinci schimbări uriaşe care vor apărea în aplicaţia folosită de miliarde de oameni

Schimbări majore se pregătesc pentru WhatsApp, au anunţat dezvoltatorii săi. Detectarea textului în imagini va fi o funcţie utilă pentru utilizatorii Whatsapp în viitor.

WhatsApp lucrează la un mod cameră care va permite utilizatorilor să treacă mai uşor de la modul cameră la cel video.

Schimbări majore se pregătesc pentru WhatsApp, au anunţat dezvoltatorii săi. Detaliile au apărut online şi există o serie de schimbări cheie. Deţinută de Meta, populara aplicaţie de mesagerie are aproximativ 30 de milioane de utilizatori în Marea Britanie şi un număr impresionant de 2 miliarde în întreaga lume.

Modificările sunt de obicei previzualizate pe versiunea beta a aplicaţiei înainte de a fi utilizate pe scară largă. Nu este clar când vor fi disponibile modificările, deoarece WhatsApp ar putea avea nevoie de luni de zile pentru a le lansa, dar acestea ar putea include noutăţi interesante, cum ar fi o funcţie a camerei care le permite utilizatorilor să treacă mai uşor de la modul video la cel de cameră.

Experţii de la WABetaInfo au analizat modificările viitoare. Aşadar, care sunt modificările şi cum îi vor afecta pe utilizatorii WhatsApp?

Blocaţi scurtăturile

Blocarea contactelor nedorite va fi mai rapidă şi mai uşoară decât până acum cu ajutorul unei noi comenzi rapide care va fi listată în partea de opţiuni de chat din lista de chat a unui utilizator. Blocarea mai multor utilizatori deodată nu va fi încă o opţiune, dar noua funcţie poate fi aşteptată într-o actualizare viitoare a aplicaţiei.

WABetaInfo a declarat: „Credem că această funcţie va fi foarte utilă, mai ales dacă primiţi multe mesaje de la persoane pe care nu le cunoaşteţi sau cu care nu doriţi să vorbiţi, astfel încât să le puteţi bloca rapid deschizând opţiunile de chat.”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
avertisment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.