Avertisment. Oraşul din România care are probleme serioase legate de calitatea aerului

Postat la 16 septembrie 2016 526 afişări

Avertisment. Oraşul din România care are probleme serioase legate de calitatea aerului

Bucureştiul are probleme serioase de mediu care ar putea duce la sancţiuni din partea Comisiei Europene, iar primarul Gabriela Firea trebuie să pună de urgenţă în aplicare un plan integrat de management al calităţii aerului, este avertismentul pe care l-a transmis Ministrul Mediului, Cristiana Paşca-Palmer.

Ministrul a declarat, marţi seară, la TVR, că Bucureştiul are probleme serioase de mediu, fiind într-o procedură de pre-infringement cu Comisia Europeană, din cauza calităţii aerului. Palmer a spus că a încercat să-i transmită primarului Capitalei că trebuie să pună, de urgenţă, în aplicare un plan integrat de management al calităţii aerului, dar Gabriela Firea nu ar fi venit la întâlnirea pe care o stabilise cu ministrul Mediului.

“Bucureştiul are probleme serioase de pre-infringement din cauza calităţii aerului”, a spus ministrul Mediului, luni seară, la TVR. Cristiana Paşca-Palmer a precizat că a încercat să vorbească cu primarul Capitalei, însă Gabriela Firea nu a venit la întâlnirea stabilită.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.