Averea lui Bercea Mondial- 8 palate ilegale si 120 de dosare penale

Postat la 23 februarie 2011 24 afişări

Anghel Sandu, cunoscut drept Bercea Mondial, are in prezent nu mai putin de 30 de procese cu Primaria Slatina. Mondialu' a construit in Slatina opt palate, toate identice, dar niciunul cu autorizatie de constructie.

Pentru patru dintre case, cu sprijinul justitiei oltene si al primariei Slatina, Mondialu' a castigat procesele cu municipalitatea. Dupa ce si-a stricat relatia cu edilii insa, reprezentantii Primariei Slatina incearca acum sa-i demoleze patru imobile construite fara autorizatie.

Mihaela Otincelescu, sef Birou din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Slatina, este cea care se lupta, din partea primariei, sa demoleze constructiile ilegale facute de Mondialu'. Lupta este insa una grea, iar in patru cazuri Primaria Slatina a pierdut deja procesele. "Anghel Sandu are un singur imobil pe numele sau. Celelalte au fost vandute fictiv catre diverse persoane, toate din Draganesti Olt. Insa Bercea este proprietarul, pentru ca, atunci cand m-am dus cu executorul la unul dintre imobile pentru o expertiza, m-a intampinat el si nu mi-a dat voie sa intru pe proprietatea lui, desi in acte aparea o alta persoana", spune Mihaela Otincelescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/averea-lui-bercea-mondial-8-palate-ilegale-si-120-de-dosare-penale-8005310
8005310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.