Avarie serioasă în Constanţa: 100.000 de oameni fără apă caldă şi căldură

Autor: Andrei Leonte Postat la 18 decembrie 2019 68 afişări

Constănţenii au rămas, miercuri, fără apă caldă şi căldură după o avarie ce a avut loc la CET Palas. Din cauza problemei a fost întreruptă alimentarea cu energie termică.

„Pentru remedierea unei avarii din incinta CET Palas, a fost întreruptă alimentarea cu energie termică, astăzi 18.12.2019. Din cauza complexităţii lucrărilor nu poate fi estimată ora la care se va reporni furnizarea energiei termice. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas), RADET nu poate asigura consumatorilor serviciile de termoficare“, a anunţat RADET printr-un comunicat de presă.

În urma avariei, toţi constănţenii racordaţi la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică au rămas fără apă caldă şi căldură.

Nu se ştie în acest moment cât va dura avaria şi când se va relua furnizarea agentului termic.

Măsura vizează aproximativ 100.000 de constănţeni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanta,
avarie,
caldura,
apa calda,
intrerupere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.