Autostrada Sibiu-Piteşti, Craiova-Piteşti şi metroul Gara de Nord-Otopeni, LICITATE în 2017

Postat la 24 aprilie 2017 103 afişări

Autostrada Sibiu-Piteşti, drumul expres Craiova-Piteşti şi linia de metrou care va lega Gara de Nord de Otopeni vor fi scoase la licitaţie în acest an, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Autostrada Sibiu-Piteşti, Craiova-Piteşti şi metroul Gara de Nord-Otopeni, LICITATE în 2017

Două dintre căile rutiere solicitate de doi mari investitori: Renault şi Ford, vor fi scoase la licitaţie în acest an, urmând ca în 2018 să fie demarcate lucrările de construcţie.

“Au fost predate studiile de fezabilitate pentru loturile I şi V ale autostrăzii Sibiu-Piteşti, iar în intervalul mai-iunie urmează să fie scoase la licitaţie. Loturile II şi III vor fi scoase la licitaţie anul viitor, iar lotul IV până la sfârşitul acestui an”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Citeşte cotinuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.