WhatsApp introduce cea mai cerută funcţie de către utilizatori

Postat la 24 aprilie 2017 141 afişări

WhatsApp introduce cea mai cerută funcţie de către utilizatori

WhatsApp le-ar putea permite utilizatorilor să şteargă mesajele trimise, în maximum cinci minute de la trimitere, astfel permiţându-le acestora să îşi corecteze greşelile , scrie The Telegraph.

Astfel, funcţia mult dorită de utilizatori, le va permite să retragă un mesaj din telefonul persoanei care îl primeşte, înainte ca aceasta să aibă ocazia de a-l citi.

Momentan, WhatsApp testează această optţiune în versiunea beta a celui mai recent update, ceea ce înseamnă că funcţia ar putea fi disponibilă cât mai curând pe iOS, potrivit WABetaInfo.

Funcţia le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a modifica sau revoca mesajele care au fost trimise în ultimele cinci minute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaje,
utilizatori,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.