Autoritatea Naţională pentru Turism: "Vin turcii! Vizele se obţin uşor şi aşteptăm 50.000 de turişti din Turcia în acest an"

Postat la 03 februarie 2014 46 afişări

Cetăţenii turci care vor să vină în vacanţă în România vor primi viza de scurtă şedere în maxim 48 de ore, iar autorităţile se aşteaptă ca în acest an să vină în city break-uri, la distracţie în cluburi, la ski şi cazinouri peste 50.000 de turişti turci, cu 50% mai mult decât anul trecut.

Autoritatea Naţională pentru Turism: "Vin turcii! Vizele se obţin uşor şi aşteptăm 50.000 de turişti din Turcia în acest an"

 Cetăţenii turci care vor să vină în vacanţă în România vor primi viza de scurtă şedere în maximum 48 de ore, iar documentaţia depusă pentru obţinerea vizei rămâne neschimbată, însă eliberarea permiselor de intrare în Romania se va face într-un timp mult mai scurt.

"Până acum vizele se obţineau greu, în aproximativ o lună, şi se făcea o selecţie foarte strictă. Acum, cetăţenii turci trebuie să meargă la consulat cu rezervarea la hotelul din România, cu biletul de călătorie şi asigurarea medicală şi să demonstreze că au pentru vizita în România 50 de euro pe zi, dar nu mai puţin de 500 de euro în total", a declarat agenţiei MEDIAFAX Mirela Matichescu, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), care a fost prezentă la târgul de turism EMITT - East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition, desfăşurat în perioada 30 ianuarie-2 februarie la Istanbul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/autoritatea-nationala-pentru-turism-vin-turcii-vizele-se-obtin-usor-si-asteptam-50-000-de-turisti-din-turcia-in-acest-an-12013857
12013857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.