Atenţie şoferi! Poliţiştii vor acţiona cu peste 300 de aparate radar în întreaga ţară, de Florii

Autor: Departamentul Social Postat la 31 martie 2018 64 afişări

Peste 8.000 de poliţişti vor acţiona, zilnic, în perioada 31 martie - 2 aprilie, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, cu peste 300 de aparate radar în întreaga ţară, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

"În perioada 31 martie - 2 aprilie., 8.148 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic la nivel naţional, cu 3.627 de autospeciale, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, în special în apropierea lăcaşurilor de cult unde vor fi organizate manifestări religioase prilejuite de Sărbătorirea Floriilor şi în locurile unde se vor desfăşura manifestări publice circumscrise acestei sărbători", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), remis vineri MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POLIŢIŞTI,
FLORII,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.