Atenţie. Infractorii s-au adaptat vremurilor actuale şi au modificat metoda accidentul

Autor: Petru Mazilu Postat la 04 noiembrie 2020 212 afişări

Infractorii din Galaţi s-au adaptat vremurilor actuale şi au modificat metoda accidentul. Poliţiştii au aflat că în decurs de câteva zile, trei gălăţeni au fost sunaţi de persoane necunoscute pentru a li se cere bani, motivul fiind că o rudă s-a îmbolnăvit de Covid şi are nevoie de tratament.

Atenţie. Infractorii s-au adaptat vremurilor actuale şi au modificat metoda accidentul

Potrivit poliţiştilor gălăţeni, în cursul ultimei săptămâni, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi au fost înregistrate trei fapte de înşelăciune, victimele fiind abordate telefonic de persoane necunoscute care, sub pretextul că o rudă apropiată ar fi fost infectată cu virusul SARS-Cov2 şi ar avea nevoie de un dispozitiv medical foarte scump, le-au solicitat diverse sume de bani.

În două cazuri, infractorii au reuşit să obţină diferite sume de bani de la victimele lor.

Pentru a nu deveni victimele unei infracţiuni poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu ofere date personale la telefon, să nu trimită bani unor necunoscuţi, să sune la Poliţie dacă simt ceva suspect şi să verifice la rudele lor informaţiile primite de la posibilii infractori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
epidemie,
accidentul,
metoda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.