Atenţie! Ce trebuie să ştie toţi românii cu certificat verde. Ce decizie a luat Parlamentul European

Autor: Laura Buciu Postat la 06 mai 2022 367 afişări

Parlamentul European a votat prelungirea valabilităţii certificatului COVID-19 cu încă un an, până în 30 iuinie 2023, scriu, vineri, reprezentanţii Ro-Vaccinare.

Atenţie! Ce trebuie să ştie toţi românii cu certificat verde. Ce decizie a luat Parlamentul European

Potrivit paginii oficiale de Facebook a Ro-Vaccinare, Parlamentul European a votat prelungirea valabilităţii certificatului Covid cu încă un an.

Europarlamentarii au hotărât menţinerea certificatului digital COVID-19 încă 12 luni, până la 30 iunie 2023.

În plus, aceştia vor cere Comisiei Europene evaluarea necesităţii certificatului după o perioadă de 6 luni de la extensie, după decembrie 2022, în funcţie de recomandările Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (European Centre for Disease Prevention and Control -ECDC) şi Comitetului pentru Securitatea Sănătăţii (Health Security Committee - HSC).

Reprezentanţii Ro-Vaccinare le recomandă celor care călătoresc în afara României să consulte înainte pagina dedicată condiţiilor de călătorie de pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne: http://www.mae.ro/travel-conditions.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
certificat,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.