Atacul din Londra: Cameron, criticat pentru că a plecat în vacanţă după atac

Postat la 27 mai 2013 52 afişări

Premierul britanic David Cameron a fost criticat dur pentru că a plecat într-o vacanţă la Ibiza împreună cu familia, în contextul în care Marea Britanie se confruntă cu cea mai importantă criză teroristă după atentatele cu bombă de la 7 iulie 2005.

Atacul din Londra: Cameron, criticat pentru că a plecat în vacanţă după atac

 Potrivit ediţiei electronice a publicaţiei The Daily Mail, parlamentari britanici sunt indignaţi de faptul că premierul şi-a luat "câteva zile de pauză" pe insula spaniolă Ibiza, unde a plecat sâmbătă dimineaţa împreună cu soţia, Samantha, şi copiii, Nancy, Elwen şi Florence. Însă Downing Street numărul 10 a răspuns criticilor duminică, subliniind că "rămâne la conducere" în pofida faptului că se află în străinătate.

Polemica are loc totodată în contextul în care un parlamentar conservator a avertizat că premierul ar mai putea avea doar un an la dispoziţie pentru a-şi salva postul. David Ruffley, parlamentar din Bury St Edmunds, a subliniat că este necesar ca premierul să obţină o victorie în alegerile europene de anul viitor, altfel UKIP va atrage conservatori. "Cred că David Cameron are la dispoziţie 12 luni pentru a arăta că strategia sa funcţionează", a spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atacul-din-londra-cameron-criticat-pentru-ca-a-plecat-in-vacanta-dupa-atac-10903720
10903720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.