ATAC LA KABUL: Un român a murit şi un altul a fost rănit

Postat la 02 iulie 2013 43 afişări

Un român a murit şi un altul a fost rănit într-un atac care a avut loc marţi la Kabul, în Afganistan, a anunţat Ministerul român de Externe, într-un comunicat. Potrivit poliţiei locale, în urma atacului şi-au pierdut viaţa cel puţin şapte persoane.

ATAC LA KABUL: Un român a murit şi un altul a fost rănit

 UPDATE: MAE: Românul dat dispărut iniţial în urma atentatului de la Kabul este mort

"Referitor la situaţia celor doi cetăţeni români, victime ale atentatului care a avut loc în această dimineaţă la Kabul, Afghanistan, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în urma finalizării procedurilor specifice, misiunea diplomatică a României la Kabul a confirmat oficial decesul cetăţeanului român, dat dispărut în urma atentatului", precizează un comunicat al MAE remis MEDIAFAX

Pe de altă parte, cel de-al doilea cetăţean român este rănit şi se află, în continuare, sub îngrijire medicală, starea de sănătate fiind stabilă, precizează MAE.

De asemenea, MAE a comunicat informaţiile, atât cu privire la cetăţeanul român decedat, cât şi cu privire la cel rănit, către autorităţile române competente, în vederea contactării şi informării familiilor acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atac-la-kabul-un-roman-a-murit-si-un-altul-a-fost-ranit-11065752
11065752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.