Atac israelian asupra unei tabere a forţelor proguvernamentale din Siria: Mai multe persoane au murit

Autor: Mircea Olteanu Postat la 23 aprilie 2017 461 afişări

Cel puţin trei membri ai forţelor loiale regimului de la Damasc au decedat, duminică, în urma unui atac israelian care a vizat o tabără militară din sud-vestul Siriei, a declarat un ofical sirian, potrivit site-ului postului France 24.

Nu este clar dacă a fost vorba de un atac aerian sau tiruri de artilerie. Acţiunea a vizat o tabără aflată în apropiere de oraşul Quneitra din sud-vestul Siriei.

Observatorul sirian pentru Drepturile Omului a confirmat atacul, fără a oferi detalii suplimentare.

Autorităţile militare israeliene au anunţat vineri că au vizează obiective militare din Siria ca răspuns la tirurile de mortiere care au lovit zone din partea de nord a regiunii Platoului Golan.

SANA, agenţia oficială de ştiri a Siriei, a transmis că atacul comis de Israel a lovit un obiectiv al armatei siriene, cauzând pagube.

Regiunea Platoului Golan este împărţită între Israel şi Siria, Tel Avivul ocupând aproximativ 1.200 de kilometri pătraţi din această regiune în urma Războiului de şase zile din anul 1967.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIRIA,
ISRAEL,
CONFLICT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.