Asseco, Fujitsu şi EMC au prezentat, la Mediafax Talks, soluţii IT pentru domeniul financiar-bancar

Postat la 25 septembrie 2013 37 afişări

Reprezentanţi ai companiilor Asseco, Fujitsu şi EMC au prezentat, miercuri, în cadrul conferinţei "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions", cele mai noi soluţii IT necesare optimizării activităţii de zi cu zi a companiilor din domeniul financiar-bancar.

Asseco, Fujitsu şi EMC au prezentat, la Mediafax Talks, soluţii IT pentru domeniul financiar-bancar

 Bogdan Mustaţă, Business Development Manager în cadrul Asseco SEE România, a precizat că "focusul" companiei vizează "aplicaţiile, soluţiile proprii din diverse domenii, în principal din domeniul financiar-bancară, dar şi din alte zone".

"Asseco România face parte din Asseco South Eastern Europe, o regiune cu multe provocări, foarte dinamică, cu cea mai mare diversitate politică, culturală, lingvistică, regiune ce acoperă 12 ţări", a declarat Mustaţă, adăugând că peste 150 de bănci din regiunea est-europeană se numără printre clienţii Asseco.

"În această regiune, zona de mobile este una dintre cele mai dinamice şi Romania se află în frunte", a adăugat el, explicând această situaţie prin gradul mare de utilizare a "device-urile mobile".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asseco-fujitsu-si-emc-au-prezentat-la-mediafax-talks-solutii-it-pentru-domeniul-financiar-bancar-11394433
11394433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.