Asigurare pentru factura de telefon cu un euro pe luna

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 28 martie 2011 52 afişări

Generali Asigurari si Vodafone Romania au lansat un nou tip de asigurare pentru plata facturii de telefon, dar si a altor utilitati, prin care in schimbul unui euro pe luna clientii vor avea facturile platite in eventualitatea in care isi pierd locul de munca.

Cele doua companii au lansat aceasta asigurare prin intemediul brokerului de asigurari Marsh Romania. Asigurarea Standard costa un euro pe luna, suma care se adauga facturii de telefonie mobila, si presupune preluarea platii facturii clientului in cazul pierderii involuntare a locului de munca sau al incapacitatii temporare de munca din orice cauza. In situatia de invaliditate permanenta totala a abonatului, asiguratorul plateste facturile restante si penalitatile aferente in limita a 1.000 de euro.

Exista insa si un pachet Premiium, cu o prima de asigurare de doi euro pe luna, care ofera in plus posibilitatea preluarii facturilor pentru alte utilitati, despagubiri in valoare de 1.000 de euro in caz de invaliditate permanenta totala si protectie financiara pentru membrii familiei.

"Train intr-o perioada marcata de incertitudini. Daca veniturile ti se reduc brusc si radical, trebuie sa fii capabil sa-ti reorganizezi rapid bugetul si cheltuielile, astfel incât sa iti poti acoperi datoriile. Accesul la telefonie mobila si comunicare de date sunt astazi vitale pentru oricine si ar trebui sa ne preocupam pentru a avea, in orice situatie, sursa pentru plata acestor utilitati", a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata Generali Asigurari, cum mentiunea ca produsul se adreseaza persoanelor prevazatoare care incearca sa reduca la minimun riscurile financiare.

Sumele maxime asigurate sunt acoperitoare, iar perioada de asigurare este suficient de extinsa pentru a le permite abonatilor si familiei acestora o redresare financiara.

"In contextul economic actual, Vodafone a dezvoltat un serviciu care sustine clientii in vederea depasirii situatiilor neprevăzute. Astfel, in cazul unor schimbări neasteptate, plata facturii ramâne acoperita", a spus Catalin Becic, directorul de marketing responsabil de segmentul consumatorilor rezidentiali al Vodafone Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Asigurare,
factura,
telefon
/actualitate/asigurare-pentru-factura-de-telefon-cu-un-euro-pe-luna-8104741
8104741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.