Ascendis a format aproape 2.000 de manageri pe bani europeni

Autor: Ana Raduta Postat la 20 decembrie 2010 21 afişări

1.864 de manageri, angajati si intreprinzatori din intreprinderi mici si mijlocii si-au dezvoltat abilitatile de antreprenoriat, management si relatii cu clientii, printr-un proiect european de 1,5 milioane de lei.

In plus, 325 de manageri, angajati si intreprinzatori au aflat informatii despre dezvoltarea afacerilor in cadrul unor seminarii regionale. In cadrul proiectului au fost sustinute cursuri gratuite pentru manageri, angajati si intreprinzatori pe subiecte privind procesul de dezvoltare a IMM-urilor, managementul relatiilor cu clientii, managementul culturii organizationale, managementul obiectivelor si al performantei, managementul resurselor umane.

Din valoarea totala a proiectului, de 7,5 milioane de lei, s-au cheltuit 7,3 milioane de lei, din care 6,9 milioane au venit din Fondul Social European si bugetul national, iar 364.297 de lei din partea Ascendis Consulting.

Proiectul a fost finantat in cadrul Axei 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor", Domeniul Major de Interventie 3.1 "Promovarea culturii antreprenoriale" din cadrul POSDRU si a fost realizat de Ascendis Consulting in parteneriat cu Alianta Confederatiilor Patronale din România, in perioada noiembrie 2008 - decembrie 2010.

Proiectul "Antreprenoriat strategic si crestere in intreprinderile mici si mijlocii" a fost cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ascendis-a-format-aproape-2-000-de-manageri-pe-bani-europeni-7834982
7834982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.