Aroganţă sau prostie? De ce cumpără această mamă câte 96 de cadouri pentru fiecare copil

Autor: Georgiana Călin Postat la 14 decembrie 2016 690 afişări

Aroganţă sau prostie? De ce cumpără această mamă câte 96 de cadouri pentru fiecare copil

După ce anul trecut Emma Tarodare a fost judecată la scară largă pentru că şi-a răsfăţat copii cu câte 87 de cadouri de Crăciun, în acest an ea s-a asigurat că fiecare va primi câte 96 de cadouri, chiar dacă aceştia nu le-au folosit încă pe toate cele primite anul trecut, conform MailOnline.

Mama în vârstă de de 28 de ani, din Isle of Man, a ţinut prima pagină a ziarelor anul trecut în decembrie, după ce a o imagine cu cele 300 de cadouri îngrămădite sub brad a fost viralizată.  Ea a fost acuzat de faptul că-şi „abuzează” emoţional copii prin răsfăţul exagerat şi cadourile scumpe, care au costat circa 1.500 de lire. Cu toate acestea, Tarodare a declarat că nu a fost deloc afectată de critici şi că anul acesta s-a apucat de cumpărături din iulie, iar cei trei copii ai săi vor primi şi mai multe daruri.  Tânăra, care deţine o cabană de vacanţă, spune că nu e descurajată de cheltuielile în exces deoarece expresia de pe feţele copiilor ei atunci când deschid cadourile în ziua de Crăciun este e nepreţuit.

„Voi pune o poză şi cu bradul de Crăciun din acest an, iar dacă nu îţi place, treci mai departe şi bine că nu sunt mama ta”, spune Emma criticilor săi.  După viralizarea pozei şi comentariile apărute anul trecut, Emma a fost abordată de site-urile de ştiri, inclusiv MailOnline, şi a apărut la diverse show-uri in Marea Britanie si SUA, pentru a-şi apăra punctul de vedere. Ea se consideră doar o „mamă normală”, care economiseşte pe tot parcursul anului, tocmai pentru a avea Crăciun bogat.

„Dacă consideraţi că îmi răsfăţ excesiv copiii, da, o fac, dar doar de Crăciun, nu şi în timpul anului. În rest, primesc doar lucrurile necesare, nu mergem în concediu în străinătate şi nici nu facem cumpărături mari”, declară aceasta. Oricum, recunoaşte că de Cărciun întrece limita cu toate, însă doar pentru că „iubeşte magia Sărbătorilor” şi  nu cumpără doar cadouri, ci şi o  mulţime de produse alimentare, cu scopul de a avea tot ce trebuie pentru o zi relaxantă.

Într-o dezvăluire la Channel 5 din UK, ea a dezvăluit că păstrează un caiet cu toate achiziţiile detaliate, pentru a se asigura că toţi cei trei copii ai săi au cadouri ce cumulează aceeaşi sumă. Ulterior, camerele de filmat au urmat-o la cumpărături, în prima sa şedinţă de shopping pentru Crăciun, care a avut loc în iulie, şi unde a cheltuit cel puţin 450 de lire. „Asta nu e nici măcar o fracţiune din ceea ce voi cumpăra”, a declarat femeia atunci femeia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.