Armin van Buuren, Usher şi Britney Spears, printre vedetele cu cea mai periculoasă prezenţă online

Autor: Florin Badescu Postat la 29 septembrie 2015 76 afişări

DJ-ul olandez Armin van Buuren şi cântăreţii americani Usher şi Britney Spears sunt printre cele mai "periculoase" celebrităţi din spaţiul virtual, întrucât descărcările unor conţinuturi cu sau despre aceşti artişti reprezintă "o uşă deschisă" pentru viruşii informatici, informează nme.com.

Un nou studiu, realizat de compania Intel Security, a alcătuit o listă cu cele mai "periculoase" vedete prin prisma căutărilor online, care oferă rezultate ce sunt asociate cel mai adesea cu site-uri ce conţin viruşi informatici.

În 2015, Topul 10 a fost dominat de muzicieni. Astfel, DJ-ul olandez Armin van Buuren a preluat "coroana" de la prezentatorul TV american Jimmy Kimmel şi ocupă primul loc în acest top insolit - 17,92% dintre rezultatele căutărilor online după numele său conţin link-uri periculoase.

Cântăreţul country Luke Bryan se află pe locul al treilea cu un risc de 17,64%, iar cântăreţul pop şi R&B Usher ocupă poziţia a treia, cu un risc de 16,67%.

Topul 10 al vedetelor cu cea mai periculoasă prezenţă online este completat de Britney Spears (16,39%), Jay Z (15,83%), Katy Perry (14,86%), Amy Schumer (14,72%), Betty White (14,03%), Lorde (13,61%) şi Nina Dobrev (13,19%).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CELEBRITĂŢI,
INTERNET,
INFRACŢIUNI
/actualitate/armin-van-buuren-usher-si-britney-spears-printre-vedetele-cu-cea-mai-periculoasa-prezenta-online-14769729
14769729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.