Armand, noi acuzaţii la adresa PNL:Apără grupul infracţional organizat de la Poliţia Locală Sector1

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 ianuarie 2021 107 afişări

Clotilde Armand îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că „apără grupul infracţional Sector 1” şi afirmă că nu se va lăsa intimidată de niciun grup politic care pune presiuni şi nu vrea modernizarea administraţiei sau mafia din administraţie: „Eu voi lupta cu ei. Până la capăt”.

Armand, noi acuzaţii la adresa PNL:Apără grupul infracţional organizat de la Poliţia Locală Sector1

„Am propus ieri (joi - n.r.) reorganizarea Poliţiei Locale în şedinţa de Consiliu Local al Sectorului 1 pentru a scăpa de corupţia de acolo. Iar PSD şi PNL au refuzat să voteze acest proiect. Vreţi să ştiţi de ce? Pentru că PSD şi PNL apără grupul infracţional organizat de la Poliţia Locală Sector 1. Şi când spun acest lucru ştiu foarte bine ce fac”, afirmă Clotilde Armand.

Ea a postat şi un clip în care apar mai mulţi presupuşi poliţişti locali.

„Am să vă prezint cum protejează sfera politicului din primărie mafia din Poliţia Locală Sector 1. În materialul video veţi auzi poliţişti locali care certau un coleg pentru că acesta nu lua mită de la proprietarul unor cife şi a îndrăznit să-l amendeze. Proprietarul acestor cife este rudă cu un personaj odios din conducerea poliţiei locale pe care am reuşit să-l îndepărtez. Pentru cine nu ştie: Tranzitarea sectorului sau a oraşului cu aceste cife fară autorizaţii este interzisă şi sancţionată de lege. Asta au protejat aseară cei din PNL şi PSD, dragi cetăţeni ai Sectorului1. Iar asta nu e tot. Aceşti poliţişti au conexiuni şi în primărie. Avem mai multe dovezi şi probe care susţin toate afirmaţile mele. Şantire ilegale protejate de poliţişti locali, mafia gunoaielor protejată tot de anumiţi poliţişti locali etc. Şi aceste dovezi merg acum spre Parchet. Am început să curăţăm tot putregaiul din administraţie şi vă spun că nu mă voi intimida de nici un grup politic care pune presiuni şi nu vrea modernizarea administraţiei sau mafia din administraţie. Eu voi lupta cu ei. Până la capăt”, conchide primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii locali ai PNL că au rămas cu sindromul „Chiliman'' şi nu au votat mai multe proiecte pentru că vor Administraţia Domeniului Public. În replică, PNL spune că proiectele erau incomplete şi aveau probleme de transparenţă.

„Este o zi destul de tristă pentru comunitatea locală din sectorul 1. Pare că unii consilieri locali au rămas cu sindromul <Chiliman> şi nu pricep că politica se face în folosul comunităţii, pentru oameni, nu pentru interese de partid. Primăria nu este un tort din care unii se hrănesc și alţii muncesc să-l orneze”, a anunţat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 vorbeşte despre lupta cu corupția, restructurări pentru eliminarea obiceiurilor birocratice: „De când am venit în rimărie lucrez alături de o mână de oameni pentru a moderniza Sectorul 1 şi pentru servicii publice de calitate. M-am luptat cu mafia gunoaielor și cu mafia imobiliară. Am demis funcționari corupţi şi am sesizat parchetul acolo unde a fost cazul. În 3 luni am făcut asta. Şi credeţi-mă că sunt doar câţiva oameni care ajung primii şi pleacă ultimii din Primărie, oameni care muncesc sâmbătă şi duminică şi îşi sacrifică tot confortul lor pentru binele public”.

Clotilde Armand susţine că joi, grupul PNL „şi-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă”: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliţia Locală „prin care eliminam corupția endemică de acolo”, reorganizarea Administraţiei Domeniului Public şi proiectul burselor pentru elevi.

În replică, aleşii PNL Sector 1 precizează că acţionează şi iau decizii „doar pentru binele cetăţenilor şi al comunităţii”, propun şi „susţin proiecte bune pentru sector, transparente, oneste şi care respectă legea”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
acuzaţii,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.